Google+ Дневник на родолюбеца: Провокаторите на ГЕРБ в протестите в София

сряда, юли 24, 2013

Провокаторите на ГЕРБ в протестите в София

Те искат пак властта...
Трябва сериозно да се четат регионалните медии. Чест прави на сайта “За Перник”, че отразява правдиво и точно протестите в София. 
Не като платените герберски глашатаи "БТВ" и "Нова Телевизия". И като изданията на кръга "Капитал". В следващите подборки от снимки и текстове се виждат участниците от всички олигархични и заговорнически кръгове и групировки, наливащи в "спонтанните протести" пари, свои хора и "идеи" ("Оставка веднага" и "Избори сега") и освен това с рупора на своите  медии се стремят да усилват напрежението и да истеризират обстановката за да може да върнат ГЕРБ на власт наесен. 
Перничани са извадили активистите на ГЕРБ от региона маршируващи ежедневно по жълтите павета, а по-надолу софийски сайтове са показали останалите "млади, красиви и богати" от подкрепящите "протестите" кръгове. Една от протестиращите си купи апартамент за 500 000 точно срещу парламента преди месец и слиза на протестите по пантофи. Друга видна "протестираща" има свободни 12 000 000 лева в сметките си, освен многото си собствени фирми, дялови участия в други предприятия и имоти в страната и чужбина. По-надолу ще ги видите. Така лесно се протестира. Не е като да си от протестиращите изгладнели, измръзнали и отчаяни хора през февруари.
Започваме с една кратка подборка материали от сайта "За Перник" от кой знае защо незабелязани от другите "свободни медии" негови публикации. Образец на гражданска позиция и журналистика:
Служителите на община Радомир отново напълниха жълтите павета в София
image023
12 юли 2013 15:35 30 коментара
image023[1]
image024
архив
В момента служители на Община Радомир са на протеста в София, ръководени лично от кмета. Защо не са на работа. Дали пак няма организация за протеста, или всичко е спонтанно.
Това е новина от червения бутон "Изпратете новина". "За Перник" не носи отговорност за новините, пристигнали от този бутон. "За Перник” дава думата на всички страни да се изкажат. Ако имате сигнали за каквото и да е било в Перник, пишете ни от червения бутон „Изпратете новина”, който се намира горе вдясно на сайта или на мейла info@zapernik.com

Кметът на Изток И.Иванов: Никой от ГЕРБ не ме е карал да блокирам Детелината

image023[2]
8 юли 2013 14:24 23 коментара
image023[3]
image025
Кметът Ивайло Иванов премества колата си


Кметът на квартал „Изток“ Ивайло Иванов, който е от ГЕРБ бе също на блокирането на магистрала „Люлин“ вчера, както пръв писа „За Перник“. Потърсихме кмета на Изток, за да даде коментар като какъв точно присъства на затварянето на Детелината при Драгичево.
Господин кмете, като какъв бяхте вчера на затварянето на Детелината на магистрала „Люлин“?
Бях там като кмет на територията, на която се намира, както и бях съпричастен към протестите. И на февруарските протести бях също там, снощи също отидох. Становището ми е , че България се нуждае от промяна, затова съм и съпричастен с протеста.
Отричате ли, че сте изпратен като ГЕРБ-ер там?
На мен никой не ми се е обаждал, за да ме помоли и накара да бъда на тия протести. Във Фейсбук видях събитието, реших, че трябва да бъда там – първо като кмет на територията на която се намира кръговото, и второ като съпричастен с хората.

Вижте доказателството! Общински съветници от ГЕРБ пълнят протестите

image023[4]

7 юли 2013 18:30 6 коментара
image023[5]
image026
Сашо Диманов на днешния протест


Днес малко след 17:00 часа на пътен възел "Даскалово" край Перник се проведе протест, който е в подкрепа на протестите в София и останалите части от страната.
На място присъстваха десетки автомобили пълни с протестиращи, както и няколко човека, които протестираха извън колите си.
На протеста присъстваше и общинският съветник от ГЕРБ - Перник Сашо Диманов, улови обектива на ZaPernik.com. Той беше седнал на задната седалка на "Опел Астра", а шофьор му беше дама. Диманов гордо размахваше ръката си. 

Вижте с какъв надпис протестираше общинският съветник от ГЕРБ - Перник Сашо Диманов:
image028
Към края на видеото може да видите как Сашо Диманов гордо се вози на "Опел"-а на протеста:
ВИЖТЕ ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ БЛОКАДАТА НА ПЪТЕН ВЪЗЕЛ "ДАСКАЛОВО" КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК.
Pasted from http://www.zapernik.com/politika/vijte-dokazatelstvoto-obshtinski-suvetnici-ot-gerb-pulnyat-protestite_24220/;ГЕРБ затвори Детелината

image023[6]
7 юли 2013 17:26 38 коментара
image023[7]
image029
Диригентите на протеста


Както първи съобщихме, перничани, организирани от местни лидери на ГЕРБ блокираха магистрала "Люлин" при Детелината на село Драгичево. Протестът бе организиран във Фейсбук, а хората разконспирираха за минути, че зад това стоят ГЕРБ Перник. За да разсеят съмнения обаче от обществото, конструктурите на протеста пият кафе в центъра на Перник, видя ZaPernik.com. На снимката са председателя на Общинския съвет на Перник - Владислав Караилиев, неговата приближена Милена Миланова от Жени ГЕРБ, лидера на Младежкото ГЕРБ Денислав Захариев и съветника от ГЕРБ Пламен Борисов.  Последният лично, с името си публикува във фейсбук страницата на ZaPernik.com призив: "ОКУПИРАЙ Е79 НА ПЪТЕН ВЪЗЕЛ ДАСКАЛОВО В ПОДКРЕПА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРОТЕСТИ #ДАНСwithme ПЕРНИК!"
Какво става на Детелината?
17:05 ч. - Започна протеста на Детелината на магистрала "Люлин", предаде репортер на ZaPernik.com . Първи на място са пристигнали хора в обкръжението на председателя на Общинския съвет на Перник Владислав Караилиев - Владо Свирката от ГЕРБ. Десният синдикалист Павел Черийски също е там с мегафона на КТ "Подкрепа", но е сам, без структурата. Събират се хора, очаква се да се блокира движението на магистралата.
17:15 ч. - Екип на Николай Бареков е там. Една от протестиращите обиждаше екипа на телевизията. Хора са развели байраци.
17:20 ч. - Блокира се движението на магистрала „Люлин“, в района на пътния възел. Маршрутката Перник – Драгичево също е блокирана. За минута – две настана хаос. Над 100 автомобила са в шах. Около 10 автомобила са направили първоначалния блокаж.
17:21 ч. На протеста има пернишки ГЕРБ-ери. Видяни са най-големият кмет на ГЕРБ в Перник - районния кмет на квартал "Изток", както и общинският съветник Сашо Диманов. Има и още от структурата, назначения по учреждения и други.
17:25 ч. Кметът на "Изток" Ивайло Иванов премести автомобила си. Полиция кара хората да преместят автомобила си. Синдикалистът Черийски говори с мегафона, но от автомобилите го псуват. "Подкрепяме Ви, но не трябва да блокирате магистралата" ,каза човек от автомобил.
Pasted from http://www.zapernik.com/politika/gerb-zatvori-detelinata_24219/;


Съзвездието на ГЕРБ - Радомир напълни жълтите павета в София

image023[8]
5 юли 2013 08:20 57 коментара
image023[9]
image030
Кметът на Радомир протестира


Цяло съзвездие ГЕРБ-ери от пернишко се изсипаха на протестите в София. От няколко седмици на жълтите павета могат да бъдат забелязани членове на ГЕРБ - Перник, сред които шефа на общинския съвет в Перник Владислав Караилиев и общинския съветник Пламен Борисов. От читателка от Радомир разбираме, че ГЕРБ - Радомир също помага на пернишките си колеги в скандиранията в София. Кметът на Радомир Пламен Алексиев, заместник - кмета инж. Димитър Димитров и общински съветници са сред участниците в протестите.
Радомирци се оплакват, че от няколко месеца се опитват да разговарят за проблеми с кмета Пламен Алексиев, но винаги бил неоткриваем. Когато и да го потърсели той бил болничен или в отпуск.
image032
За да се убедите, че не само ГЕРБ - Перник са на протестите в София, тук ще видите и техните радомирски съпартийци! Вижте кои са на националния протест. кмета и заместник - кмета на Радомир от ГЕРБ, както и общински съветници и групички извозвани с рейс...
image034
Това е новина от червения бутон "Изпратете новина". "За Перник" не носи отговорност за новините, пристигнали от този бутон. "За Перник” дава думата на всички страни да се изкажат. Ако имате сигнали за каквото и да е било в Перник, пишете ни от червения бутон „Изпратете новина”, който се намира горе вдясно на сайта или на мейла info@zapernik.com
Pasted from http://www.zapernik.com/politika/suzvezdieto-na-gerb-radomir-napulni-jultite-paveta-v-sofiya_24176/


Владо Свирката от ГЕРБ яхна протеста в София, БСП Перник подкрепи правителството на Орешарски

image023[10]
1 юли 2013 23:13 11 коментара
image023[11]
image035
ГЕРБ Перник озвучава протеста в София


Пернишкият ГЕРБ не се отказва да яхва софийският протест. Показваме това вече в серия новини и снимки, които публикуваме. За да са по-ефектни, местните ГЕРБ-ери вече ходят със свирки, тробми и тъпани. Заповедта им е да вдигат повече шум. Казано им е да не се появяват с лъскави костюми, а с по-бедни дрехи. Дори председателя на Общинският съвет от ГЕРБ Владислав Караилиев - Владо Свирката вече не ходи на протеста с лъскавото БМВ, а ползва чужд транспорт, за да изглежда беден, а живее в палат на Делта Хил.


image038
В момента на поста е скандално известния Радослав Йорданов - Рачо Т., който нищо, че се пише ГЕРБер с охота е приел да бъде слуга на правителството на Пламен Орешарски. Даже се нанесъл в кабинета на бившия областен управител Иво Петров. Вече цял месец Рачо провежда политиката на БСП и коалиция в Перник, коeто дразнело ГЕРБерите, но последните се страхували да го изключат от партията, защото ги е страх от него.


 ГЕРБ Перник марширува на протеста в София

image023[12]
29 юни 2013 00:45 15 коментара
image023[13]
image039
Пламен Борисов

Уж нямаше да има ГЕРБ-ери на протестите в София, а снимките на zaPernik.com доказват друго. Уж Бойко Борисов каза, че ГЕРБери, които заемат ръководни постове няма да ги има на площадате, а то какво стана. В ГЕРБ Перник много не слушат Бойко какво им казва. Или нещо друго има?
image041
Зам.председателя на Общинския съвет на Перник Пламен Борисов от ГЕРБ се подписа в подписка за сваляне имунитета на Волен Сидеров и сигнал за престъпно поведение на лидера на "Атака".
Председателят на Общинският съвет на Перник, Владислав Караилиев също от ГЕРБ обикаля на протеста в София.
image043
На вниманието на БСП. Ето ви ясни доказателства, че висши ръководни фактори в ГЕРБ маршируват на протеста против правителството на Пламен Орешарски.
Pasted from http://www.zapernik.com/politika/na-vnimanieto-na-bsp-gerb-pernik-marshiruva-na-protesta-v_23973/


Кметът на Рударци и Пламен Борисов освиркаха правителството, шефът на ОБС - Перник позира с красива репортерка

image023[14]

26 юни 2013 20:55 68 коментара
image023[15]
image044
Протестите в София продължават с пълна сила. В хилядите протестиращи тази вечер се открои кметът на село Рударци Богдан Богданов - Бобето, видя окото на ZaPernik.com.
Бобето и общинският съветник Пламен Борисов освиркаха правителството преди броени минути на жълтите павета в София. Заедно с тях са председателят на ОБС - Перник Владислав Караилиев, бизнесменът Валентин Жеков и още недоволни от кабинета на Пламен Орешарски.
image046
image048
Кметът на село Рударци танцува в ритъма на протеста в компанията на тъпанджия.
image050
image052
Шефът на пернишкия общински съвет Владислав Караилиев позира в компанията на красива репортерка на телевизия "Скат".
image054
Хиляди граждани окупират центъра на София за втора поредна седмица. Те блокират възлови кръстовища и булеварди. Заедно с тях се движат и полицаи, които следят за реда, а и пазят протестиращите от провокатори.
Pasted from http://www.zapernik.com/politika/kmetut-na-rudarci-i-plamen-borisov-osvirkaha-pravitelstvoto-shefut-na_23899/


Още по темата за "спонтанните протести":

 Намесата на кръгът "Капитал" в протестите тук...


Още за хубавата Ивет и Бетина тук...Още един герой от протестите благодарение на анонимните... 


Виктор Димчев има полицейско досие още от 2001 г., когато само на 23-годишна възраст е арестуван заради измама. По това време той е разигравал престъпна схема, като е публикувал обяви и е набирал кандидати за издаване на визи за Мексико. След уговорка по телефона е насрочвал среща на „клиентите” си и им е прибирал по около 600 долара, като жертвите са попълвали пълномощно на името на майка му — Минка Иванова, за издаване на виза. След това Димчев изчезвал за известно време, а когато се появявал, започвал да изнудва по телефона измамените за допълнителни суми.” А Цветанов му давал пари за филм. Статията е препечатана и в друго издание:

МВР хвърля 200 000 лева за документален филм! Продуцентите – криминално проявени

А кой подава исканията за протестите в Столична Община? И анонимните го написаха... 
1004748_10201094837443359_901490535_n 

Събитието, към което сте се присъединили, е „хоствано” от: Велизар Симеонов – върл привърженик на ГЕРБ. Самият той декларира: „Аз не крия, че харесвам ГЕРБ.”
Можете да видите това на стената на другата му страница Velizar Simeonov, (BigBro).
А ето и най-интересното:

"Една безкрайно вредна статия на вестник "Капитал"...


И служебния министър Асен Василев на протестите ...Още случайни протестиращи близки до тях...И Ивет Добромирова протестира...
Тя поне живее наблизко. Точно като започнаха протестите си купиха с мъжа й, каквото и да значи това, апартамент за 500 000 евро "на опашката на коня", както казват в София. Срещу парламента. Сега идва на протестите по чехли и пеньоар. Дай Боже всекиму такъв успех. Бивша пиарка на бюджетна заплата и скромен бивш консул в Англия извадиха толкова пари накуп. Освен ако той не е правил "мисия Лондон".
И Бетина Жотева е шеф на антиправителствената информационна служба...

И Юлияна Плевнелиева с нейните 12 милиона лева по сметка е на протеста...
 А иначе първата дама не харесва Борисов и говореше за Бойкомети.

И Лиляна Павлова иска пак да е министър, затова е на протеста...
И разбира се къде протест без Саша Безуханова, нали прави новата "дясна партия"... Това, че брат и е бил ченге от Държавна сигурност е дребна подробност от пейзажа. Или пък едра. Въпрос на гледна точка...

Христина Ядкова
Христина Ядкова

Едно от основните лица и организатор на протеста ”Срещу кабинета Орешарски”  е всеизвестна измамница! Има над 200 повдигнати обвинения срещу нея за измами!
Г-жа Ядкова е един от членовете на ГЕРБ през 2009г. където  активно е съдействала за кампанията! А ето и останалите протестиращи в Благоевград, до един гербаджии, някои от тях криминални престъпници, бивши полицаи, измамници или просто хора със сенчест бизнес...
Кой на кого дърпа конците на "спонтанните протести"?

Защото аз си мисля, че:
 "Не сваляме депесарските боклуци, за да връщаме мутрите от ГЕРБ!"