Google+ Дневник на родолюбеца: Не може да се бият жени!

сряда, юни 26, 2013

Не може да се бият жени!Пребитата Емилия

Не може да се бият жени. Презирам чалгата, а фолкаджийките не ме интересуват. Но това  не бива да се случва в Родината ни. Знам какво ще ми отговорят разбирачите: „И тя е една!”, „Каквото търсила, такова е намерила!”, „Живее с мутра, какво иска?” и такива подобни премъдрости….  Прочетете докрай надолу текста. Жесток е, но поучителен…. Не приятели, българинът е мъж, а не пухльо. Не може мъжът й, на когото тя е родила дете, да й причинява това. Това е разликата между мъжът и мутрата. А  „пухльо” е страхотно народно попадение. Това обяснява вида му „пу..” и характера му „..хльо”. Вижте го тоя „баща и съпруг” с извинение, на снимката долу. Това е типичният пухльо. Мутра, пребиваща жена си за да не се изложи пред други мутри.

А и Вие момичета, когато възлюбеният Ви, иска да Ви заведе в „Кошарите” в София, му откажете. Явно и той е пухльо. Ако наистина Ви обича, ще се съобрази с Вашето мнение. Ако настоява, просто го зарежете. За да не се превърнете в поредната „Емилия”….

„Фолк певицата Емилия е зверски пребита от Коко Динев, а не е катастрофирала, научи HotArena.net Близка приятелка на актрисата сподели, че изпълнителката е претърпяла жесток побой. „Разказвам ви всичко, както си е само, за да спася моята приятелка от лапите на Коко Динев. Еми е стресирана и унизена, заеква след случката–ръцете и треперят постоянно“, разказва нейна близка. По думите й певицата е в шок след трагедията. И изпада в истерия, когато й предложат да се обади в полицията. „Той ще ме убие“, крещи певицата, пред своя приятелка. Момичето държи да остане анонимно, но разкри, че скандалът е избухнал след среща на Динев с Бойко Борисов. Хазартният бос и бившия премиер се срещнали в бившата резиденция на Тодор Живков в Сандански. Компания им правели Даме Стойков — Самбиста и един от шефовете на Левски Иво Тонев и шефа на казиното на Динев Румен.

През уикенда компанията се развличала с актуална чалга певица и две други момичета На другата сутрин обаче Емилия цъфнала пред резиденцията и поискала да види мъжа си.
Гардовете отказали да я пуснат, а фолк дивата вдигнала страхотен скандал пред всички. Накрая била изведена от охранителя на Коко Ангел. Малко по-късно Динев се прибрал бесен и започнал да налага Емилия с юмруци. „Абе, ти пред Бойко ли ще ме излагаш“ , крещял хазартния бос. Певицата била повалена на земята и бита с ритници. Динев я влачи през цялата къща, дърпайки я за косата. Чупи й носа със зверски юмрук, строшава чиния в лицето й, като при удара срязва част от ухото й. Скача й трупешката по тялото. 
Пухльо с жена, която не заслужава.
„Емилия е спасена от бодигардовете на мъжа си, които го извеждат. Остава единствено шефа на охраната Ангел, който се грижи за нея. Певицата веднага е отведена в болница, като се твърди, че е пострадала при катастрофа. Медиците виждат, че раните са от насилие, но не подлагат на съмнение версията на охраната. Още на следващия ден Коко пристига лично, за да я прибере от болницата. Пораженията върху певицата са жестоки. Лицето й е обезобразено, има пукнати ребра, изкълчен глезен, срязано ухо и синини по тялото.
Приятелката на Емилия разкрива, че певицата е поискала да се раздели с Коко, но той отказал „Съобщил й, че ще го напусне, само през трупа му.“ „Сега Еми живее сама в къщата в Сандански, а изродът Динев е окупирал бившата резиденция на Тодор Живков. Казал й, че ще я остави сама за известно време, за да преодолее шока…“, гневи се близка приятелка на певицата, пред „Уикенд“.