Google+ Дневник на родолюбеца: Заговорът на Борисов-Доган-Първанов

понеделник, юни 17, 2013

Заговорът на Борисов-Доган-Първанов

Целуват се
Истината боли. Бойко винаги се е навеждал на Доган. С негласната коалиция ДПС-ГЕРБ през юли 2009 г. Борисов дойде на власт. Доган удобно и съвсем съзнателно му подхвърли видеозаписът "Аз разпределям порциите в държавата" и с това срина БСП в полза на ГЕРБ. А Станишев още не може да го разбере. Но премиерът Борисов затова, нито разследва депесарите, нито вкара в затвора било Емел Етем, било Джевдет Чакъров, да не говорим за Делян Пеевски за когото имаше разработки в ДАНС - "Лияни", "Лабиринт" и "Другари". Не събори абсолютно незаконният "Доган сарай" в Бояна - построен и върху държавна земя, при това с крадени  пари от "Държавния резерв". А можеше да го конфискува в полза на държавата. Можеше да фалира медийно-икономическия депесарски октопод - КТБ - "Нова българска медийна група" просто като извади държавните пари от КТБ. Можеше да изземе бизнеса на депесарите и да си го присвои, ако го иска. С рекет по мутренски. Народът щеше да му прости и дори да му ръкопляска. Вместо това той дооформи Франкенщайнът "Пеевски - Цветан Василев - Доган" като не  само им наля още държавни пари в КТБ, ами и сложи там и своите мръсни пари от контрабанда, рекет и подкупи, през фалшивия "омански" фонд и офшорните фирми. А започна да изземва бизнесът на българските предприемачи. И депесарските крадци се развихриха още повече, много повече и от времената на тройната коалиция. 
И сега ако си мислете, че няма договорка Доган-Борисов-Първанов, чрез протести и депесарски саботаж на правителството на БСП да се предизвика падане на кабинета и нови избори, които официално да върнат на власт вече явната коалиция ГЕРБ-ДПС или сте наивни, или сте злонамерени и работите за турските шпиони и милиционерските мутри. С една дума довечера в София пак в 18.30, но не срещу правителството, а срещу престъпната камора ГЕРБ - ДПС - Първанов. Защото и Първанов и Овчаров и Румен Петков изпълзяха от сянката и искат оставка на Станишев. А Първанов е приятел и с Доган и с Борисов и с Валентин Златев. Тоест заговорът се оформи вече съвсем ясно. Като добавим активистите на ГЕРБ по митингите с опасния лозунг "Касиране на изборите", мутрите на Румен Николов - пашата, футболните платени хулиганчета с бутилките бира в ръце, всичко се изяснява.
Впрочем и други хора мислят като мен.
А Станишев, ако е умен има един полезен ход. Нарежда на Орешарски тотална чистка на депесарските зам.-министри и областни управители. Както и герберастките калинки от администрацията. И тогава народът ще подкрепи кабинета. И ако ДПС-арите се опитат да свалят правителството  ще ядат дървото в София. Ще ги обсадим в Парламента и ще ги държим вътре за да ги накараме да гласуват "правилно", каквото ние искаме. Както днес благоевградчани и пловдивчани биха новите си потурнашки валии изпратени им от Доган. И няма да ги допускат да влязат в областните управи утре. 
И ако Доган иска да прави контрамитинги ще изгорят и централата на ДПС и сградата на КТБ, а и от Доган сарай няма да остане тухла върху тухла. Знаем ги къде се намират. Имаме и хората и волята за това...