Google+ Дневник на родолюбеца: Да поставим педерастите на мястото им!

четвъртък, юни 26, 2008

Да поставим педерастите на мястото им!

Това е фотороботът на идеалната жена според нагласите на британските мъже. (Слава Богу, все още не всички британци са педерасти.)

А ние българите имаме честта да сме страната с най-красивите, привлекателни и сексапилни жени в света. При това, такава е българката в масовия случай. Тоест красотата на нашите жени е еталон, а не изключение, както е при много други нации. Всеки който е бил във Франция, ще признае, че славата на французойката е изкуствена. Там масово жените са грозни, а малкото приятни изключения като Летисия Каста или Бриджит Бардо навремето се раздуват изкуствено до национален идеал и се натрапват на света като образ на французойката въобще.

И всичко това го казват не само българите, а и чужденците идващи в България. (Нямаме предвид Елтън Джон).

Но красивите жени имат нужда от истински мъже, а не от педерасти или лезбийки. А ние, нормалните мъже имаме нужда от истински жени. И както казваше италианският философ и политик Роко Бутилионе: "Целта на брака е да се раждат деца." Казал го е също, и дори го е заповядал Господ Бог, унищожил Содом и Гомор заради педерастията, педофилията и зоофилията на жителите им. А освен такива извратеняци има и геронтофили и некрофили. Някой ден всички те ще се организират във фондации и ще поискат равни права и "толерантно" отношение. Време е да ги спрем, ако не искаме да последваме съдбата на Содом и Гомор.

Защото, ние нормалните хора сме в мир със себе си и с Господ Бог.

А онези обратните, са осъдени отсега и можем само да ги съжаляваме. И ако можем да ги излекуваме. Защото и те са човешки същества.

Но не те ще ни казват какви да сме и какво да правим с живота си. Нито на нас, нито на младите поколения след нас. Няма да им позволим да натрапват истерично, агресивно и арогантно своята извратеност на нас нормалните.

Затова да им дадем отпор и ги поставим на мястото им - в ъгъла да се срамуват. За да има изобщо човечество и сега и винаги и во веки веков!

Защото "Целта на брака е да се раждат деца!"