Google+ Дневник на родолюбеца: За разликата между "левите" и "десните" педерасти

четвъртък, април 17, 2008

За разликата между "левите" и "десните" педерасти


Педерастията и лесбийството са престъпления забранени от Господ Бог. В Библията има на десетки места проклятия към практикуващите ги. Заради такива неща Господ изгаря Содом и Гомор с огън и жупел. Всъщност педерастите и лесбийките са прокълнати от Господ, но ако говорим с медицински и психологически термини това са болни хора имащи психически и физиологични отклонения . Към тях трябва да изпитваме смес от съжаление, състрадание и християнско милосърдие. Защото тяхната болест е ужасна и лечение май досега няма открито.
В политически план обаче има някои особености. Педерасти има във всички партии и администрации във всички страни по света. Това е неизбежно, защото просто живеем в демократични общества. Имаме си ги и в България. Имахме си ги и в "леви" и в "десни" управления. Явно така ще бъде и занапред.
Спомням си колко подигравки отнесохме ние - десните активисти навремето, заради историите на "нашия" премиер Филип Димитров с "приятеля" му Константин Мишев. Или пак "нашия" министър на вътрешните работи Йордан Соколов. Разбира се, тогава твърдо и злобно отричахме очевидното, като комунисти на разпит. Сега обаче се чудя какви сме били идиоти. Ами нали същите тези хора са били вербувани от органите на ДС за явочници и това го пишеше тогавашния комунистически печат открито. Нищо, че сега не им извадиха досиетата. Състоянието им и зависимостите им провалиха декомунизацията. Само заради това, тези типове заслужават сурово, но справедливо наказание.
Виж, в една Холандия също имаше "десен" педераст - Пим Фортаун. Но той си признаваше открито какъв е, направи си дясна партия и дори вкара нейни депутати в Парламента. Това е легалния, демократичен начин. Вярно и той завърши зле - уби го негов бивш любовник. Така, че приятели десни и националисти - да внимаваме и по-добре да си нямаме работа с педерасти в нашите редици. Те са двойно зависими, и от жени, и от мъже.
Докато ние, нормалните хора, сме зависими само от жени, но това е неизбежно. Да, защото повтарям, педерастите са ненормални, те са болни, каквито са и педофилите, геронтофилите, зоофилите, некрофилите и прочие там хора с душевни, психологически и физиологични отклонения. Много трябва да внимаваме с тях, защото ако им дадем власт ще направят бели.


Примерът със Сергей Станишев. (проследете връзката от заглавието). Нищо против нямам да ме управлява педераст, ако си беше признал това още преди изборите, за да направят гласоподавателите своя информиран избор. Дали да гласуват за него или не. Както за Фортаун в Холандия. Ако Станишев беше избран легално, аз като убеден демократ, щях да го преглътна и колкото и да ми е неприятно, да продължавам да живея в такава държава. Защото "Глас народен - глас Божи!" .

Но да крие заболяването си, да става зависим от любовници и естествено от службите на Румен Петков, които са го филмирали и фотографирали и записали и после един месец България да търпи резилът да има вътрешен министър мафиот - когото Европа не може да гледа и с право, това вече ми идва малко в повече.
Така, че неуважаеми педерасти и лесбийки, съчувствам за Вашите заболявания, но искам когато се кандидатирате за каквото и да било да ги обявите предварително публично, за да не ставате впоследствие (ако случайно бъдете избрани) зависими от мафиотските групировки, които търсят точно такива като Вас за да им прикриват престъпленията. И в този смисъл една бисексуална Невена Гюрова е с много по-достойна позиция, защото публично в блога си е обявила каква е. И ако някога иска да бъде народен избранник, поне няма да е зависима.
Не, че ще гласувам за нея. Ще гласувам отново за онези, които са от малцинството. Тоест българи, националисти, нормално сексуални, православни, семейни, работещи, честни и почтени. С една дума свестни хора. Толкова малко останахме такива, че вече сме малцинство. Време е да претендираме за човешките си права. Че току-виж накрая изчезнем.
А другаря Сер гей, го поздравявам с една апокрифна песничка на един таен форумец, която открих в мрежата.

АПОКРИФНА ПЕСНИЧКА
автор неизвестен

О, политически мъжаго,
за тебе в песента се пей!
Размахваш своята тояга,
другарю премиер Сергей!

А ехото навред се лей
Сергей гей, гей...
Сергей гей, гей...

Доган зад тебе се подсмихва -
дюкяна му разтворен зей,
и те калесва с твърда лихва,
другарю премиер Сергей!

А ехото навред се лей
Сергей гей, гей...
Сергей гей, гей...

Народа ти нагъва пасти
и в яростта си сълзи лей.
Аман от мазни педерасти,
другарю премиер Сергей!

А ехото навред се лей
Сергей гей, гей...
Сергей гей, гей...

Posted by Picasa