Google+ Дневник на родолюбеца: Министър Румен Петков е пиян

вторник, март 25, 2008

Министър Румен Петков е пиян


Министърът на вътрешните работи повече приличащ на "добре облечен бизнесмен" е пиян в Пловдив на пресконференция. Интересното е, че нито една телевизия не излъчи това негово забележително интервю. Да е жив и здрав Интернет! Гледайте и се наслаждавайте.
Дано само премиерът Станишев да не уволни министър Петков или пък той самият да не си подаде оставката! Защото Руменчо е най-добрият пример за разпада, корупцията, мафиотизацията на правителството и освен това е невероятен смешник. Неговата оставка няма да е здравословна за опозицията, защото вече няма да има подходящото чучело.
Петков само с появата си на обществено място с криминалната си мутра и глупавите си, но арогантни изказвания, сваля с по 5% рейтинга на правителството. Всеки друг на негово място ще бъде като ангелче и това ще затрудни работата на опозицията по събарянето на кабинета. Така, че Румене, смело, не подавай оставка в никакъв случай! Не се давай на тоя хлапак Станишев, дето и в казарма не е ходил, стой си на поста министър и работи за нашата кауза!