Google+ Дневник на родолюбеца: Ангеле, не си прав!

четвъртък, март 08, 2007

Ангеле, не си прав!

Ако сте чели този пост (препратка от заглавието) на Ангел Грънчаров ще видите защо антикомунизмът и изобщо дясното в България се провали. Защото дясното стъпи на пясъчни основи. Демокрация изобщо и въобще няма. Тя е винаги национална. Правата на човека свършват там където започват националните интереси. Държавният суверенитет е този който гарантира свободата. В опита си да оправдае гнусното деяние навръх празника Трети март Ангел е отишъл в другата крайност, която повтарям закопа десният проект. Прочетете текста му, а моят отговор помествам по-долу. Така, че комунягите и депесарите ще ни управляват е ще ни викат "товарищи" и "гяури", до момента в който не разберем, че първо сме българи и чак тогава демократи.
Отговорът
"Ангеле, този път парцалът “24 часа” е извършил случайно едно добро дело. Да, тъкмо етническа е причината за това престъпление. Турците показаха, че когато управлява мафията ДПС се чувстват безнаказани и изваждат от най-тъмните ъгълчета на ориенталските си души омразата към “гяурите” и анадолските си привички. Да, този педал може да е бил луд или престъпник. Проблемът е, че другите осем турци са гледали и са се кефили. В българска кръчма това не може да стане. Българинът е европеец, а не ориенталец.
А представяш ли си как биха реагирали антибългарските структури “Български Хелзинкски Комитет” и тям подобните, ако извършителят беше българин, насилил пред 8 българи в кръчмата две турчета или недай Боже циганчета. Щеше да има вой до небесата и обвинения в “расизъм”, “нетолерантност” и “фашизъм”. А нашата реакция в момента каква е?
Срам, ме е че съм българин. Ако бяхме запазили в кръвта си една стотна от старото българско достойнство тези девет насилника щяха да влязат в затвора за 20 години. А нямаше да има и ДПС, но темата е много дълга. Впрочем гарантирам, ти, че този хънзър няма да живее дълго.
Подписвам се под това."